INGREDIENTES:
6 de médio a pequenas batatas russet
3 colheres de sopa de manteiga derretida
Sal kosher e pimenta
8 oz queijo chedar
2 cream cheese onça, amolecida
1 colher de chá de flocos de pimenta vermelha esmagada
1 pimentão vermelho assado, cortado em pedaço 1/4-inch
4 fatias de bacon, cozidos até que fiquem crocantes e desmoronou
3 colheres de sopa cebolinha picada
1/2 xícara de creme de leite (opcional)
MÉTODO:
Pré-aqueça o forno a 400 °. Pierce cada batata algumas vezes com os dentes de um garfo. Pincele levemente cada batata com manteiga derretida e polvilhe levemente com sal. Asse as batatas diretamente na cremalheira do forno por 1 hora, ou até ficar macio e cozido. Retirar do forno e deixar arrefecer sobre uma grelha por 15 minutos.
Enquanto isso fazer o queijo pimento. Em um processador de alimentos com o anexo ralador, processar o cheddar até desfiado. Trocar o acessório por um ralador de lâmina padrão processador de alimentos e adicione o creme de queijo. Pulsar algumas vezes para incorporar. Transfira a mistura de queijo para uma tigela e misture o esmagado flocos de pimenta vermelha, pimenta vermelha picada e tempere a gosto com sal e pimenta preta. Definir pimentão queijo de lado.
Preaqueça a grelha. Quando as batatas são legais o suficiente para lidar, use uma faca serrilhada para cortar cada longitudinalmente em três seções - você deve ser deixado com duas extremidades rasas e uma parte meio que você pode descartar ou usar em outra preparação. Usando uma colher pequena, retire a carne de cada pele, deixando uma borda 1/4-inch toda a volta.
Pincele levemente o interior de cada casca de batata com o restante manteiga derretida e tempere ligeiramente com sal e pimenta. Crumble pimento mistura de queijo uniformemente sobre cada batata e polvilhe com pedaços de bacon. Coloque as cascas de batata em uma folha alinhada assadeira e asse até que o queijo esteja derretido, borbulhando e começar a dourar, cerca de 3 minutos. Retire a casca de batata prato, polvilhe com a cebolinha e sirva imediatamente.
NÃO, Informatio s
pode ser alterado enchimentos desejo prisão e do tipo de queijo também
E você pode adicionar pimenta manteiga e apenas preto
Tradução by google
Versão Original em Inglês
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PIMENTO CHEESE POTATO
INGREDIENTS:
6 medium to small russet potatoes
3 tablespoons melted butter
Kosher salt and pepper
8 ounces sharp cheddar cheese
2 ounce cream cheese, softened
1 teaspoon crushed red pepper flakes
1 roasted red bell pepper, diced into 1/4-inch piece
4 slices bacon, cooked until crispy and crumbled
3 tablespoons chives, chopped
1/2 cup sour cream (optional)
METHOD:
Preheat oven to 400°. Pierce each potato a few times with the tines of a fork. Lightly brush each potato with melted butter and sprinkle lightly with salt. Bake the potatoes directly on the rack of the oven for 1 hour, or until tender and cooked through. Remove from the oven and allow to cool on a rack for 15 minutes.
Meanwhile make the pimento cheese. In a food processor fitted with the grater attachment, process the cheddar until shredded. Swap out the grater attachment for a standard food processor blade and add in the cream cheese. Pulse a few times to incorporate. Transfer the cheese mixture to a bowl and mix in the crushed red pepper flakes, diced red pepper and season to taste with salt and black pepper. Set pimento cheese aside.
Preheat broiler. When the potatoes are cool enough to handle, use a serrated knife to slice each into three lengthwise sections – you should be left with two shallow ends and a middle portion which you can discard or use in another preparation. Using a small spoon, scoop out the flesh of each skin leaving a 1/4-inch border all the way around.
Lightly brush the inside of each potato skin with remaining melted butter and season lightly with salt and pepper. Crumble pimento cheese mixture evenly over each potato and sprinkle on bacon bits. Place the potato skins on a foil lined baking sheet and broil until the cheese is melted, bubbling and beginning to brown, about 3 minutes. Remove potato skins to platter, sprinkle with chives and serve immediately.
NOT,s Informatio
can be changed fillers imprisonment desire and the type of cheese also
And you can add butter and black pepper only
Felicitously
Kosher salt and pepper
8 ounces sharp cheddar cheese
2 ounce cream cheese, softened
1 teaspoon crushed red pepper flakes
1 roasted red bell pepper, diced into 1/4-inch piece
4 slices bacon, cooked until crispy and crumbled
3 tablespoons chives, chopped
1/2 cup sour cream (optional)
METHOD:
Preheat oven to 400°. Pierce each potato a few times with the tines of a fork. Lightly brush each potato with melted butter and sprinkle lightly with salt. Bake the potatoes directly on the rack of the oven for 1 hour, or until tender and cooked through. Remove from the oven and allow to cool on a rack for 15 minutes.
Meanwhile make the pimento cheese. In a food processor fitted with the grater attachment, process the cheddar until shredded. Swap out the grater attachment for a standard food processor blade and add in the cream cheese. Pulse a few times to incorporate. Transfer the cheese mixture to a bowl and mix in the crushed red pepper flakes, diced red pepper and season to taste with salt and black pepper. Set pimento cheese aside.
Preheat broiler. When the potatoes are cool enough to handle, use a serrated knife to slice each into three lengthwise sections – you should be left with two shallow ends and a middle portion which you can discard or use in another preparation. Using a small spoon, scoop out the flesh of each skin leaving a 1/4-inch border all the way around.
Lightly brush the inside of each potato skin with remaining melted butter and season lightly with salt and pepper. Crumble pimento cheese mixture evenly over each potato and sprinkle on bacon bits. Place the potato skins on a foil lined baking sheet and broil until the cheese is melted, bubbling and beginning to brown, about 3 minutes. Remove potato skins to platter, sprinkle with chives and serve immediately.
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by
Salmiya - Kuwait
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Especificação:
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Revista Champagne News
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